Returnează produse MIIRO.RO
Pentru returnarea produselor vă rugăm să completați următorul formular cu toate detaliile necesare.

Politica de retur

Noi, echipa MIIRO ne străduim să iți oferim cea mai placută experiență de shopping.

Dacă produsele achiziționate online de pe www.miiro.ro nu te mulțumesc, acestea pot fi returnate pentru a fi înlocuite cu produse similare sau pentru restituirea contravalorii acestora, fără a invoca un motiv, într-un interval de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor, conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

În cazul produselor achiziționate în urma unor promoții sau reduceri, vă păstrați dreptul de a restitui produsul sau de a-l schimba chiar și după încheierea promoției.

CONTACTEAZĂ-NE

Înainte de a returna produsele va trebui să ne anuntați prin intermediul formularului de retur online de mai jos pentru a obține acceptul nostru în privința returului și detaliile pentru retur, în caz contrar acesta nu va fi acceptat.

PREGĂTIRE COLET PENTRU RETUR

Produsele returnate se trimit exclusiv prin serviciul de curierat ales de dumneavoastră, cu posibilitate de urmărire a traseului, la adresa indicată. Nu acceptăm retururi prin Posta Română, sau cu plata ramburs. Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare în cazul în care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat greșit. Produsele sunt responsabilitatea clientului din momentul expedierii și până la livrarea coletului returnat.

Pentru identificarea rapidă a produselor este recomandat să trimiteți produsele însoțite de documentele de achiziție, în copie sau în original (factură, garanție, card de autenticitate/garanție etc).

TAXE TRANSPORT

Vă rugăm să țineți cont că dacă au existat taxe de transport, aceastea nu vor fi restituite, iar taxele pentru retur sunt suportate de către cumpărător.

RESTITUIRE CONTRAVALOARE COMANDĂ

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în contul indicat de dumneavoastră, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor returnate.

În cazul tranzacțiilor online cu cardul sumele vor fi returnate direct pe cardul inițial de pe care s-a efectuat plata, respectând termenul maxim de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor returnate.

În cazul în care ați achitat integral sau parțial produsul/ele comandat/e folosind un cupon/voucher cadou, acesta se va reactiva pentru perioada rămasă până la expirare și restul diferenței de bani achitată (daca este cazul) se va returna în contul indicat de dumneavoastră, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii returului. Dacă termenul de valabilitate al voucherul a expirat, acesta nu va mai putea fi folosit.

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor ce nu indeplinesc condițiile prezentate mai sus.